Dagens bloggfenomen?

I ett samhälle där de tre största bloggarna tillhör en blondin med taget (o)adligt efternamn, en divig mtv-brunett med botox i läpparna och slutligen någonting? (vad vet jag inte, inte en människa iallafall?)

http://blondinbella.se/
http://kenzas.se/
http://kissies.se/

Varav de första två börjar bli uttjatade. Blondinbella har storhetsvansinne, det vet vi alla. Senaste nytt är att hon får extraknäcka för mtv som reserv för kenza.. Vilket egentligen är rätt.... pinsamt. Att hon sedan klarar av att göra det med hedern i behåll är i sig hedervärt. Usch och fy, bara pinsamt.

Kenza är väl egentligen rätt ok tycker jag, den enda som inte drabbats av något slags storhetsvansinne, iallafall inte på samma nivå som blondinhoran överst. 

Hur som helst, vi kommer till poängen någon gång i detta inlägg med. Sveriges senaste stjärntillskott: http://kissies.se/ En blond 2 meter lång apa som gör har gjort succe på att ge kängor och visa upp ett självförtroende som troligtvis är större än zlatan och ronaldos tillsammans. Det som gör det hela närmast vansinnigt är att monstret för det första är riktigt FUL. För det andra så verkar det av allt att döma som hon är analfabet, vilket syftar till den minst sagt disuktabla grammatiken i bloggen. För det tredje så har hon för tillfället reklam (?) för kenzas egen kollektion på sin blogg? Det stinker hood-rat-hoe lång väg här.

Jag vet inte vem fan du tror att du är, och helt ärligt så bryr jag mig inte heller. Låt oss alla hoppas att du någon gång springer på en gnutta självinsikt och kommer ner på jorden. För helt ärligt, är man 2 meter lång och ser ut som Britney på koks blandat med Paris osminkad så är man ju.... inte snygg. Och bör således inte tro det heller.



"För mycket av det onda kan aldrig bli gott"

Kommentarer
Postat av: NeNe.

SV: tack det var snällt sagt av dig :)

2009-09-11 @ 12:19:58
URL: http://nenehattfetish.blogg.se/
Postat av: Plutten

ÄNTLIGEN! Äntligen någon mer än jag som dissar de så kallade fjortisbloggarna. (Vilket dom verkligen är, och ja de är extremt fula). Nu du, nu ska vi förändra världen och ta över deras plats. Så dom inte skapar fler bloggande fjortisar;)

2009-09-11 @ 12:22:38
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Emelie

tack du :)

2009-09-11 @ 12:38:30
URL: http://mlliii.blogg.se/
Postat av: S A N D R A T J U L I N S

jag gillar kissie :)



kolla in dagens guess the celebrity! =) http://sandratjulins.blogg.se/2009/september/guess-the-celebrity.html#comment

2009-09-11 @ 19:08:28
Postat av: Vicky

Spot on! Skönt att höra någon som faktiskt vågar vädra sina åsikter, och inte faller in i ledet och håller käften, som de flesta tenderar att göra. Tummen upp!

2009-09-12 @ 00:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se