Länkar! UPDATE!

Har kikat runt och sprungit på ett par bloggar som agerar prototyp på meningslöst BS!

ENJOY!
http://ellisgirl.blogg.se/ - Stort sett bara meningslös blaja, bedrövlig grammatik, innehållslös.  2/5

http://beverlyhills.blogg.se/ - Fin fin nyårsammanfattning. Grammatiken inte heller här på top, men kan vara värt ett besök. 2/5

http://grymtroligperson.blogg.se/ - Bögig kille som skriver.... sådär. Hatar bloggar som lägger upp youtube klipp osv. usch 1/5

Fler kommer när tid ges!

Sprang på lite fler i allt surfande:

http://jenfager.blogg.se/ -  Här har vi en tvättäkta bloggare som fullkomligt mördat sin blogg med bilder och ointressant smörja. Föga förvånande är ändå denna blogg populär och välbesökt? Nej, man slutar då aldrig förvånas.....2/5

http://mariellem.blogg.se/ - Sånt här får mig bara att vilja spy. 3 rader långa texter, med 4000 bilder, 3000 youtube klipp och 2000 olika listor á la 14år. Som pricken över i:t har hon mängder av kommentarer och besökare. Jag finner inga ord. 1/5

http://kelisch.blogg.se/ - Första bloggen som kanske kan bli läsvärd. Inte bara smörja, hyffsad grammatik, innehållet är helt okej. Dock har vi på topp, ett YOUTUBE klipp som fullkomligt raserar mitt intryck. Betyg 3/5

http://selmalin.blogg.se/ - Blondinbella har väl copyright? Halvkass snobb-bajt. 2/5

Hysteriskt roligt Uppsala-gäng:

http://elinisabellaeriksson.blogg.se/ - Märkligt märkligt. Kvinnan kan skriva, har humor (inte bara intern). Dock så tjatas det enormt om pojkvän hit och dit vilket drar ner helhetsintrycket något otroligt. Hon har även lyckas med konst-stycket att länka till alla hennes otroliga vänner, vars bloggar är...... .....sådär. 3/5

http://saralauge.blogg.se/ - Vad ska man säga, stilren design iallafall. Bilder från juldagen. Uppfyller punkt 2 och 3 på pricken. Säkerligen roligt för henne och dess eminenta vänner, men inte för mig.... eller någon annan utomstående. 2/5

http://carolajniz.blogg.se/ - Grammatik ? Det räcker så. 1/5

http://angelicaelmblad.blogg.se/ - Tycker denna blogg är ganska gedigen, hyffsat innehåll, godkännt skrivsätt. Dock infinner sig aldrig den där riktiga blogg-feelingen.. Too bad. 3/5


Ni kommer höra mer från mig. Gott nytt år!

3 saker jag hatar med bloggar.

Efter att ha läst en hel del bloggar så har jag kommit fram till några saker jag verkligen avskyr med bloggar. Dessa tre saker är något jag kommer eftersträva att undvika i min alldelles egna nyöppnade blogg.

1 - Högmod. Här skulle det räcka med att säga blondinbella för att alla ska förstå vad jag menar, detta är ett oerhört frustrerande fenomen när man läser lite mer välrenomerade bloggar. Blondinhelvettet skulle utse sig själv till president om hon bara kunde: "Ikväll kommer jag sova gott åt att jag är på plats 81 bland sveriges mäktigaste människor" . För mig ter dig sig märkligt. När jag sedan tittade lite på listan och såg vilka personer som var efter henne så förstog jag inte hur hon med handen på hjärtat kunde ta åt sig av utmärkelsen. Blondinen mer inflytselserik än Jan Giullou och vår justitiekansler? Knappast.
2 - Dålig grammatik. Omfattar troligtvis 80% av Sveriges bloggar, och tragiskt nog i samband med punkt 3. Småtjejerna manglar på med ord de inte behärskar, glömmer punkter, stycken, skiljetecken. Inläggen blir en salig blandning som ger en normalbegåvad huvudvärk. Borde inte det vara ett krav, att kunna uttrycka sig, och göra det på ett bra sätt, om man har en blogg?
3 - Ointressanta inlägg. Något alla gör, och troligtvis även jag i framtiden. Jag har förskräckligt svårt med folk som redovisar sig dag, utan någon som helst humor, dramatisering eller inlevelse. Kan hända att det dyker upp något internskämt, som till synes verkar riktigt tråkigt.

I framtiden kommer jag länka till bloggar som uppfyller någon av dessa 3 kriterier. Har du en egen ? Kommentera och få din länk:)

Signerat Elefantis

Den stora dagen!

Först av allt tänkte jag bara klargöra att bloggen är seriös, vilket är svårt att tro när man läser dom första inläggen. Den kommer skrivas precis som en vanlig blogg, bara under två oseriösa pseudonymer.

Idag är det en stor dag för mig, bruno och alla andra bloggare. Det är nämligen nyår och nu ska det friskt berättas om vilken underbaaaaaaaaaar klänning som köpts, hur dyr den var och i vilken alldelles för liten strl den är i. Personligen tänker jag hoppa över detta, och bara berätta att det blir ljus skjorta och mörka jeans, om någon nu bryr sig? Nej, tänkte väl det.

Igår var en hektiskt dag, bloggen hade hela 4 unika besökare, fick 3 kommentarar i stil med: "Lycka till, nu har jag kommenterat din blogg, kommentera min". Jag hade faktist tänkt att skriva ett inlägg redan igår om hur min gårdag såg ut, men att skriva utan läsare, tänkte jag, var inget jag ville syssla med särskilt länge, speciellt inte efter kl 21.00. Så nu kommer det istället: 
       Väckarklockan ringde kl 05.10, det var dags att gå upp, bredvid mig låg en helt underbar tjej, varmare och  kramigare än nånsin. Till en början hade jag svårt att finna motivation till denna idioti, men insåg snart att det var sista arbetsdagen på ett tag. Så jag knatade mig upp, åt min macka jag gjort dagen innan och begav mig ut på den 5 minuter långa promenaden till min väntande vän som hämtar mig varje morgon. Under tiden röktes min obligatoriska morgoncigg, snodd från tjejen, som vanligt.

Nu tänker ni säkert, Vem fan bryr sig? Och helt ärligt, brukar jag tänkta precis samma sak. Och gör jag det, vore det ju minst sagt korkat att redovisa sin dag, ord för ord, utan intressanta tillägg. Så det var nog första och sista gången jag skrev om min dag, utan att ha något roligt att berätta för läsarna. Istället bjuder jag nu på en bild från fikarasten igår, den avnjöts helt ensam i tysthet, och bestod av en vaniljlatte med lite gott tilltugg. Var vänlig och ignorera matlådan till vänster, jag måste äta för att överleva.

 
Gott var det.

Bruno glider in

Som ni säkert redan har förstått är jag Elefantis högra (och bättre) hand, hjärnan bakom det hela i alla lägen. Detta behöver vi såklart inte prata något länge om, Elefantis har sina sidor han också..

Så, vem är Bruno?
En helt vanlig björnhane, tänker ni förmodligen. Där har ni fel, jag är nämligen en hona. Den som kommenterar att mitt namn drar åt det maskulina hållet får en björnram i ansiktet! Jag är precis som Elefantis nyligen fyllda 18 år, har hunnit med mycket i livet och sticker inte under mattan med vad jag tycker. Något ni snart kommer att få ta del av i den här bloggen. Jag är en tvångsironiker och ser mig själv som en slags domedagsprofet.
Det är ju så skönt att ha rätt när något dåligt händer.
När jag inte sover eller äter blåbär brukar jag jobba. Mestadels pappersjobb och andra mindre stimulerande sysslor, men vad gör man inte för att få slippa röra på sig egentligen?

Nu ska jag vila. Ni kommer att höra mer från mig, that's for sure. Ta ta!


Bamsekram!

Elefantis kliver in i bloggvärlden.

Hej alla bloggare där ute. Jag och min vän valde att starta denna blogg, i hysterin och nyårsfirande. Jag är och tänker förbli anonym vad gällande namn och personliga uppgifter. Detta beror på att en del kontroversiella inlägg kan och kommer dyka upp.

En presentation kan jag ändå bjuda på. Jag heter Elefantis och är 18 år gammal. Bor i en halvstor stad någonstans i mellersta Sverige, går sista året på ett sunktigt gymnaisum och jobbar deltid på ett av sveriges största och mest incestberikade företag. I skolan har jag bra betyg, över medel med råge, på jobbet gör jag inte fler knop än vad jag behöver, precis som alla andra.


En bild bjuder jag också på


Nu tänkte jag lämna över tangenterna till min eminente, och mer skrivskickliga vän; Bruno!


RSS 2.0