@ Simon

Simon mäktar nu med att glorifiera sig själv i sin blogg, utser sig själv till den ödmjuke Baloo och tar klivet mot tronen utan att invänta svar. Låt oss ta det från början.

Du lägger den första kommentaren. Du får ett tydligt svar till din kommentar, rörande ditt konstiga ordval (bajsnödig) tillsammans med "hånet" som beskrev vår omognad. I nästa svar ber jag nu dig att vara god nog att motivera ditt ordval. Skillnaden mellan dig och mig är att jag på en konkret sätt beskriver vad jag anser att du gör för fel i din blogg, du snirklar dig som en ord och lyckas till slut klämma ur dig 2 ord, du knappt vet vad dom betyder, och försöker sedan hålla det emot oss? Du har en smått lysnade liknelse vid Lina Rosing, men vad du verkar ha glömt är att det är du som står i kulisserna med blocket och kameran, redo att slaviskt publicera det du sägs bekämpa. Du skulle göra klokt i att sluta svara, då du bara bidrar till ytterliggare publicitet.
Du har nu lyckats med två svar i din blogg, men inte ser jag fler läsare för det? Men med handen på hjärtat, vad skulle det senaste inlägget vara bra för? Det du uppnår är att ytterligare spä på din stinkande översittar-attityd.

Om vi nu vrider och vänder lite i sagovärlden (vilken verkar ligga nära till hands för dig) så skulle jag istället vilja påstå att du drar lite mer åt Robin Hood, medans jag är Prins John. Du må vara klipsk, du må ha många rätt. Men glöm inte att det fortfarande är jag som sitter på tronen. Vi modifierar lite praktist bort en del av filmen, den där du tar mina tillgångar (vi måste ju hålla det realistiskt) och summerar sedan historien när du slår dig till ro med en tjej av tveksam kaliber, halvdant jobb och boendes i skogen. Förhoppningsvis kommer du tids nog till insikt om ditt nederlag och ger denna "fight" ett välbehövligt break.


Kommentarer
Postat av: robin hood

ett tips är att ni sväljer nu, med någorlunda intakt värdighet.



kärleksfulla kramar, simon thesayer

2009-01-04 @ 23:52:12
URL: http://simonsager.blogspot.com
Postat av: irma

autch det där måste svida simon :O

2009-01-05 @ 00:33:58
URL: http://geekstinkbreath.blogg.se/
Postat av: fredde

shuu, har dig länkad nu!

2009-01-05 @ 01:19:30
URL: http://freddeberg.blogg.se/
Postat av: natha

haha go liknelse;)

2009-01-05 @ 13:01:09
URL: http://nathabee.blogg.se/
Postat av: karin

Bara för man säger första ordet behöver man inte ha det sista, det är ingen garanti. Förresten så undrar jag vad ni finner är så roligt i att vara elaka? Mobbing har aldrig varit särskilt inne, och respekt får man när man visar andra respekt, ni vet man kan kritisera på olika vis och man kan även inse när det inte tjänar någonting till. Dessutom får ni ingen som helst repsekt av andra eftersom ni kräver en länk på andras sidor för att ni ens ska ära folk med era åsikter som är totalt onödiga och utan värde, eftersom de är så trångsynt elaka. Det andas Lunarstorm 2000, länka mig så länkar jag dig. Därför är mängden kommentarer inget kvitto på er storhet som skribenter utan er storhet som marknadsförare eller ja, er marknadsföring påminner mig lite om irriterande blinkande popup:s för Viagra, så storslagna är ni nog inte vid närmare eftertanke.

2009-01-05 @ 13:02:37
URL: http://4ebloggen.blogspot.com
Postat av: karin

Ni klagar på brist på stil men när blev det snyggt med bold på massor av ord. Det stör bara, kanske kan ni åtgärda det?

2009-01-05 @ 13:05:08
URL: http://4ebloggen.blogspot.com
Postat av: S

Denna människa gör endast såhär för att få uppmärksamhet, h*n vill att alla ska känna till "brun elefant". Något annat kan jag inte komma på.

Förstår inte varför vi stöttar denna person med besök och kommentarer, faktiskt.

2009-01-06 @ 00:00:49
URL: http://vildangeel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se