Morgon Morgon

Somnade sent igår, tidigt uppe idag. Vad fan ska det vara bra för? Idag ska vi kolla på hockey och jag ska eventuellt träna (?). Hur ska det gå efter att inte ha rört sig ur fläcken senaste veckorna och rökt marlboro mentol som en skorsten?
Jag är för trött för det här skiten nu, men titta in senare under dagen. Bruno kommer svara på ett antal roliga kommentarer och någon kommer få sig en rejäl avhyvling av mig!


Taget!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Morsning korsning ;)

2009-01-04 @ 12:07:50
URL: http://carolinenorman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du måste var en sjuk människa som har för nöje att driva en blogg som går ut på att kritisera andra. Har läst dina tafatta inlägg där du försöker leka vuxen och domare och använda någon form av påhittat psykologsnack, bedrövligt. Har ni inte ungdomar i små skithålor ute i landet annat att göra? Du verkar också ha ett enormt bekräftelsebehov av att visa hur många som läser din blogg genom att lägga upp en bild på dina sidvisningar, haha skrattretande.Varför i hela friden skulle man vilja länka till din blogg och ännu mindre få svar från den?Kanske du borde rannsaka dig själv och söka hjälp för dina problem istället för att kritisera andra. Kanske du inte har blivit sedd och bekräftad som barn vad vet jag, men något stort fel är det, nästan på gränsen till obehagligt. Din blogg kommer aldrig att bli långvarig, det har varit ett par innan dig som försökt med samma provocerande smörja, men folk tröttnar. Det finns alltid en och annan själsfrände som hänger på i början men som vaknar till sans så småningom. Väljer precis som du att vara anonym för att retas lite tillbaka, kommer aldrig mer att gå in på din sida och bidraga till den lilla futtiga statistik som du visat upp så skriv du bara, jag kommer inte att läsa ditt motangrepp. Tills slut, väx upp och sök hjälp!

2009-01-04 @ 12:12:30
Postat av: sanna

kolla gärna in min blogg

2009-01-04 @ 16:48:11
URL: http://engen.blogg.se/
Postat av: hanna

MEN, vilket fint diplom!

2009-01-05 @ 16:06:47
URL: http://ommigochdemina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se