Avundsjuka, empati och kommunism!

Tack för alla snälla kommentarer gott folk. Nu blir vi anklagade för att vara fega, gold diggers och gud vet vad. Bara för att man gör en kontroversiell grejj, för nöjes skull så är man helst plöstligt feg för att man inte har någon lust att stå för det? Det handlar inte om rädsla gott folk, det handlar mer om ett val. Jag förstår inte nödvändigtheten med att gå ut med vem jag är? Blir bloggen mer lesvärd? Knappast. Det enda min identitet skulle leda till vore en massa påhopp, anonyma hot och en drös dryga snorungar som tjatar på en. Precis som irma i den senaste kommentaren skriver: "det går ju bra för elefantens blogg nu". Och det stämmer ju, framgång leder till avundsjuka, precis som blondinbella fint brukar säga. Bara för att ni fantasilösa små 14 åringar inte lyckades komma på hur man skulle vinna läsare, publicitet och tids nog pengar på en blogg, så måste ni gnata på mitt sätt att genomföra att nå en bloggares dröm?

Jag tycker det är dags att visa lite empati för dom som lyckas här i samhället. Vad ni visar prov på är det socialdemokratiska svenska drömsamhället, där kommunismen genomsyrar våra ådror. Så fort någon lyckas med något utöver medelmåttan, så måste denna hyschas och anklagas för att bruka oärliga medel. Ge det ett break gott folk och sluta anklaga oss, ni har ju trots allt fritt fram själv att göra det vi gör, få läsare, stå för vad ni tycker och gör allt på ett bättre sätt. 

MVH! 


Kommentarer
Postat av: Sanna E

Ta din elefantsnabel och skriv vad du tycker om min blogg också.

Gillar sånt här :D

2009-01-03 @ 17:36:51
URL: http://sannae.blogg.se/
Postat av: Conny

Struntprat, alla har INTE samma förutsättningar att lyckas i ett kapitalistiskt samhälle. Däremot, om du blir rik utan att förtrycka och leva på andras arbete, bra, då ska jag applådera.

Leve socialismen!

Conny Forsström, Umeå

2009-01-06 @ 18:17:59
URL: http://connyponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se